Main Menu

Betanított gépkezelői álláslehetőség kedvező bérezéssel

Szeretnél egy stabil, jól fizető munkalehetőséget Szegeden? Az Elcometal Kft., egy innovatív gyártó vállalat, most új munkatársakat keres betanított gépkezelő pozícióba. Nem szükséges előzetes szakirányú képzettség, csupán a tanulási hajlandóság és a megbízhatóság. Fedezd fel, miért érdemes ezt a lehetőséget választanod, ha hosszú távú karrierre vágysz egy dinamikus iparágban.

Miért az Elcometal Kft?
Az Elcometal Kft. egy elismert szereplő a gyártóiparban, ami innovatív megoldásokat kínál különböző iparágak számára. A vállalat elkötelezett amellett, hogy munkatársainak biztosítja a szükséges képzést, támogatást és eszközöket a sikerhez. Dolgozóinkat hosszú távú partnernek tekintjük és mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkahelyi légkörünk inspiráló és támogató legyen. A betanított gépkezelő állás Szegeden az Elcometal Kft-nél már csak ezért is megéri.
Elvárások és előnyök a munkavégzéssel kapcsolatban.


A betanított gépkezelő feladatok nem másról szólnak, mint az előre beállított gyártógépek célirányos használata. A gyártott termékek méretének ellenőrzése és dokumentálása, valamint a folyamat zavartalan működésének biztosítása a cél. Ehhez szakirányú képesítés nem szükséges. Vállalatunk biztosítja a megfelelő tudás átadását. Amire viszont szükségünk van az a kellő pontosság, megbízhatóság és precizitás. Az új ismeretek elsajátítására való hajlam sem mellékes.
Ami a munkáért jár
Amit kínálunk az nem más, mint hosszú távú munkalehetőség, valamint versenyképes jövedelem bruttó 2 000 Ft-os órabéren. Amennyiben tehát sürgően keresnél állást, kedvező bérezéssel, akkor ez a pozíció kifejezetten megfelelő lehet a számodra.