Main Menu

Remek karrierlehetőség a Plazma Pontnál

Remek karrierlehetőség a Plazma Pontnál

A Plazmaszolgálat Kft., Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő gyógyszeripari vállalata, ami országosan 12 Plazma Pontot működtet, minőségbiztosítási vezetőt keres székesfehérvári telephelyére. Amennyiben rendelkezel a szükséges képesítésekkel, tapasztalattal és szeretnél egy innovatív és megbecsült csapat tagjaként dolgozni, akkor erre most minden lehetőséged megvan.

Minőségbiztosítási vezető pozíció
Az első és legfontosabb a teljes körű minőségbiztosítási feladatok ellátása vezetői szinten. Ezt követi a gyártási folyamatok szabályszerűségének garantálása és ellenőrzése. A centrum minőségbiztosítási rendszerének működtetése és folyamatos fejlesztése szintén a feladat része. Mindezek mellett pedig figyelni kell olyan alapvető dolgokra, mint a hatósági rendeletek és jogszabályok, naprakész ismeretek betartatása.


Amit a Plazma Pontnál kaphatsz
Amennyiben úgy döntesz, hogy megcélzod a pozíciót és szerencsésen el is foglalod, akkor a minőségbiztosítási vezető állás székesfehérvári Plazma Pontnál olyan juttatásokat kínál, mint a teljes munkaidős foglalkoztatás, átlag feletti juttatási csomag, beleértve az élet- és egészségbiztosítást, cafeteria rendszert, 30 nap szabadságot, bejárási támogatást és egy motivációs rendszert. Mindezek mellett biztosított a teljesen felszerelt, modern munkakörnyezet egy barátságos közegben, miközben maximálisan adott a lehetőség a szakmai fejlődésre és előmenetelre egy dinamikusan terjeszkedő hazai vállalatnál. Ha van még más, amit szeretnél megtudni erről az állásról, akkor a szekesfehervarallas.hu oldalon érdemes körülnézned.