Main Menu

Csatlakozz a K&P Fulltech Kft csapatához Veszprémben, mint irodai asszisztens!

irodai aszisztens

A K&P Fulltech Kft.1995 óta működik Veszprémben. Ez idő alatt kiterjedt tapasztalatot szerzett az épület- és autóelektronikai berendezések értékesítésében, szerelésében, javításában és karbantartásában egyaránt. A folyamatosan fejlődő vállalkozás jelenleg épületelektronikai üzletágába keres azonnali kezdéssel irodai asszisztens munkatársat, akár részmunkaidős foglalkoztatásban is.

Amit el kell látni és az elvárások
Ebben a kulcsfontosságú szerepben az irodai adminisztratív feladatok zökkenőmentes ellátása a fő cél. A pozíció magában foglalja a pénzügyi elszámolások előkészítését is, ami elengedhetetlen a cég zavartalan működéséhez. Amitekre szükség van mindehhez azok a felhasználói szintű számítógépes tudás ezen belül pedig a különösen magas szintű Excel és Word ismeretek megléte. Alapvető pénzügyi fogalmaknak sem lehetsz híján, amik segítik a precíz dokumentáció és a pontos elszámolás készítését. A már meglévő tapasztalataid ezen a területen mindenképen előnyt jelentenek.


Amit kínálnak cserébe a munkádért
Az irodai asszisztens állás Veszprémben a K&P Fulltech Kft-nél a következőket tudja a számodra adni. A munkavégzéshez szükséges eszközök, mint telefon és laptop biztosítottak. Az igényes irodai környezet is garantált, ahol kellemes és professzionális a munkahelyi atmoszférában dolgozhatsz folyamatosan. Továbbképzési lehetőségekre szintén van kilátás, amik segítségével könnyen fejlesztheted szakmai tudásodat. Az i-re a pontot pedig a családias hangulatú céges események teszik fel, ahol megismerkedhetsz kollégáiddal és építheted szakmai kapcsolataidat. Ha szeretnél részese lenni egy dinamikus csapatnak és érdekel az irodai asszisztensi munka, ne habozz, jelentkezz a K&P Fulltech Kft-nél a pozícióra Veszprémben! Várják jelentkezésedet, hogy együtt alakíthassátok a jövőt!