Main Menu

A gázszerelő Budapest xi. kerület kis utcáiban is ránk talált

Nagyon idillikusan teltek az ünnepek, együtt volt az egész család, nagyokat beszélgettünk, jókat nevettünk, finomakat ettünk és úgy egyáltalán, nagyon jó hangulat volt összességében. A világon semmi rossz érzés nincs bennem a karácsonnyal kapcsolatosan, de azért igaz, hogy volt egy kisebb kalandunk a két ünnep között. A gázkazán egyszer csak azt mondta, hogy nyekk és azzal a lendülettel leállt. Mit tehettünk, azonnal kerestünk egy olyan szerelőt, aki vállalta, hogy azonnal házhoz jön megoldani a dolgot, mert hát egy ház tele emberrel az ünnep hangulatában nem hűlhet ki. Nem is hűlt, mert a gázszerelő Budapest xi. kerület kis utcáiban is 1 órán belül megtalált bennünket.

Mint kiderült, többször járt már a környékünkön, ezért volt ennyire tájékozott. A vizgazfutesszerelo24.hu csapatától érkezett, akiket felhívtunk, hogy jöjjenek segíteni. Bár ez a cég nem kifejezetten a 11. kerületben dolgozik, hanem Budapest és Pest megye egész területén, a szerelőnek mégis nagyon jó volt a helyismerete, hogy ennyire könnyen megtalált egy viszonylag eldugott kis utcát.

A gázszerelés hamar el is kezdődött, én nem értek a dologhoz ezért szakmaian nem tudok róla mesélni, de azt elmondhatom, hogy mindennel nagyon elégedettek voltunk. Az úr gyorsan felmérte a terepet és ki is tudta cserélni azt az alkatrész, ami miatt leállt a rendszer. Ennek köszönhetően egyáltalán nem hűlt ki a ház és folytatódhatott tovább a karácsonyi kavalkád, immáron a régi-új kazánnal, ami ismét jól tudta a dolgát.

De ha már úgy alakult, hogy nálunk járt a szerelő, kicsit faggattuk arról, hogy mivel foglalkoznak még, mivel a weboldalon, a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon még számos további tevékenységi kör található. Ő mindezt megerősítette, hogy a csapatban vannak vízszerelő szakemberek és vízvezetékszerelők is, ahogyan a duguláselhárítás és a fűtésszerelés is a palettán van. Gyorsan el is magyarázta, hogy a gázszerelő általában az, aki a gázzal kapcsolatos csőszereléseket, ki-bekötéseket végzi, míg a gázkészülék szerelő inkább a gáztűzhellyel, bojlerrel, vagy a konvektorral foglalkozik – nagy általánosságban. Náluk mindegyik szaki megtalálható a csapatban, így a gázszerelő Budapest xi. kerület bármelyik utcájába tudott volna még magával hozni más profikat a felsorolt területekről.

Szerencsére erre egyelőre nem volt szükség, azonban még lehet a közeljövőben, ezért eltettük a telefonszámot és arra gondoltunk, hogyha majd elkezdjük a fürdőszoba felújítását, akkor megkeressük őket, hogy megcsinálják az összes vízszerelést és a fürdőkád cseréjét. A szerelő azt mondta, hogy ennek minden bizonnyal semmi akadálya, úgyhogy már nagyon várom, hogy februárban belefogjunk a munkába és jó érzéssel tölt el, hogy már biztos vagyok abban, hogy szakértő segítségünk lesz a munkálatokban.